Over Curlies Only krullen kapper met CG methode

CG methode

Geboren met krullen was ik altijd met allerlei producten in de weer om mijn haar minder te laten pluizen en mooie krullen te krijgen. Toen ik bij mijn dochter tegen dezelfde problemen aanliep ben ik mij gaan verdiepen in de wondere wereld van krullen. Zo las ik veel over de CG methode en paste ik dit toe bij zowel mijzelf als mijn dochter. En dat was geweldig! We gebruikten alleen nog producten zonder sulfaten, siliconen, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol. Het duurde even voordat ons haar gewend was aan de producten en voordat we de juiste producten hadden, maar nu wil ik niks anders meer!

Krullen kapper

Terwijl we steeds meer over ons haar en de CG methode te weten kwamen zijn we ook overgestapt naar een krullen kapper, opnieuw een enorm verschil! Na mijn eigen ontdekkingsreis ontstond het idee om zelf een salon te beginnen en mijn kennis te gaan delen. Ik wil heel graag mensen helpen om te houden van hun krullen en ze op de juiste manier te behandelen. Mijn opleiding voor krullen kapper heb ik afgerond bij de Krullenclub en daar heb ik mijn diploma gehaald.

In de salon maken we nu gebruik van een speciale techniek om krullen te knippen. De krullen worden droog geknipt met de ‘curl by curl’ techniek, dus krul voor krul. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak!

Dineke